A legjobb és legmegbízhatóbb csapat akit csak választani tudsz

Az ember számára vállalkozóként vannak mumus feladatok, melyekhez vagy nem értünk eléggé,  nincs sem megfelelő tanulmányunk sem szakmai tapasztalatunk hozzá, vagy pedig egészen egyszerűen túl sok időt és energiát emésztene fel hogy megoldjuk a felénk támasztott követelményeket. Nekem például ilyen feladatkör az építőipar területét tekintve kifejezetten fontos és nagy feladatokat és elvárásokat támasztó munkavédelmi feladatok ellátása. Én erre már a kezdetekkor kerestem egy külső partner céget, aki segítségemre van a munkavédelmi feladatok ellátásában, legyen szó kockázatértékelés, gépek üzembe helyezése vagy egyszerűen a munkavédelmi oktatás ellátásáról. Persze kifejezetten sokat keresgéltem, hiszen tudom, hogy csak akkor van esélye az embernek egy ilyen tevékenységi körrel jól és hatékonyan működni a munkavédelem területén is, hogy ha tökéletes szakembereket választ külső segítségként, ezért rengeteg ajánlást és véleményt gyűjtöttem be, és ennek alapján találtam rá az https://activesafety.hu/ csapatra.

Hogy miért választottam őket? Mert a csapat referencia munkáiból tisztán látszott, hogy nem csak a papírmunka megoldására törekednek, hanem valódi védelmet és biztos munkavédelmi rendszer tervezését és felépítését biztosítják a hozzájuk fordulók számára, ami számomra is elvárás. Én ugyanis nem elégszek meg azzal, hogy egy – egy esetleges ellenőrzés során nem büntetnek meg, hiszen minden papírmunka tökéletesen el van végezve, nekem egy biztonságot adó, jól működő munkavédelmi rendszer kell a vállalkozásom jövőjének és jelenének biztosítása zálogául. Gondoljunk csak bele ugyanis, mit okozna, hogy ha egy egyéves jó üzleti év után mondjuk egy tragédiával járó munkahelyi balesetet szenvedne a cég, ráadásul úgy, hogy a rendszer hibája bizonyítható lenne. Onnantól kezdve sajnos teljesen mindegy, hogy hányszor mentünk át büntetés nélkül az ellenőrzésen, meg lenne bélyegezve a cég és egyben sajnos a jövője is.

Az activesafety csapata nem csak tökéletes szakmai munkát végez számunkra, hanem bizony iszonyatosan könnyű és egyszerű velük a közös munka, megbízható, pontos és fontos munkát végeznek számunkra immáron közel négy éve hiba és probléma nélkül. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.